Bu sayfada yer alan tüm yazı, resim ve buna benzer içeriğin tüm hakları Barbaros Sansal'a aittir. Izinsiz kopyalanması ve kullanılması yasaktır.

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Zam mı, ham mı? Yoksa hamam önünde kar mı?

Şaşkınlık ve dehşet içinde dış mihrakların şanlı devletimizi nasıl da zor durumda bıraktığını izleyerek çok üzülüyorum. İnanın üzüntüden süzüm süzüm süzülüyorum ..

Herkesi SGK li yaparak işsizliği sona erdiren, yeni TL’ye Ermeni usülü topik yerine Pazar usülü drum rengi ve logosu veren, Türk lirasını çok güçlü kılan, ekonomimizin de alıp başını götüren performansa kara diller uzanmasın sakın ..

İhracatın patladığı, uçağımızın göklerde, yerli otomobilimizin yollarda, vagonlarımızın ise raylarda olduğu günlerdeyiz ..

Eğitim kalitesini akıllı tahta ile yükselten, tüm öğretmenleri atayan, kütüphaneleri dünya eserleri ile dolduran hatta bilim, sanat ve felsefe uğruna dev yatırımlar yapan ve eğitimi parasız hale getiren iktidarımıza da laf etmeyin lütfen.

Bakın hak ve özgürlükleriniz için saraylar inşa ediliyor, sünnet sarayında müslüman olup simit sarayında doyuyor ve de belediye saraylarında derdinize derman bulunuyor artık ..

Temel ihtiyaç maddelerindeki kdv yi kaldırmanın pırlantada %0 vergiyle hazırlandığı, ilacın ve muayenenin bedavaya yapıldığı, reçeteye 3 – 5 kuruş katkı payı takıldığı sisteme de laf etmeyelim ne olur .

Yandaş, paydaş ve yoldaşın asla ihale alamadığını, 2 B nin sadece fakir gecekonduculara satılacağını, Toki’nin kentlerde müthiş işler yaparak halka bedava konut dağıttığını da unutmayalım asla.

Bu kadar da iftiraya gerek yok, çarpılırsınız ..

Çocuklara tecavüzün bitmesi için bakanların seferber olduğu, emniyet güçlerimizin kadına şiddeti durdurduğu, halk hareketlerinde toplantı ve gösteri kanunları gereği herkese çiçek sunulduğu gerçeğini de görmezden gelmeyelim. Yukarıda Allah var.

Hayvanlara şiddetin bittiği, endemiklerin korunduğu, tatlı su kaynaklarının doğru ve adaletli sunulduğu çevre ve orman bakanlığının hassasiyette rekor kırdığı sisteme uzanan eller de kırılsın ..

Tarım ve hayvancılığın hiç bu kadar desteklendiğini gördünüz mü hiç ?

Rüşvetin tamamen bittiği, hamili kart yakinimdir denmediği, üstelik torpilin hiç işlemediği günlerdeyiz aşk olsun..

Haberleşmenin teknik takipsiz ve özgür olduğu, basının sansürlenmediği, yalakalığın asla prim yapmadığı, ifade özgürlüğünün demokrasiyi araç olarak kullanıp ileri demokrasiye geçildiği zamanlardayız hala anlamadınız mı ?

Takiyyenin ve demogojinin bittiği, siyasetçi, danışman ve vekillerin sürekli fedakarlık ettiği bu günleri görmeyenlerin de gözü kör olsun …

Herşeyin arap baharı yüzünden olduğu, zamların ham fiat ayarlaması olduğunun unutulduğu, dünya lideri bir ülkenin yurttaşları olduğumuzun da unutulduğu günlerdeyiz..

Yazıklar olsun sizlere ne nankörsünüz . Gerçekten hepiniz körsünüz ….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder