Bu sayfada yer alan tüm yazı, resim ve buna benzer içeriğin tüm hakları Barbaros Sansal'a aittir. Izinsiz kopyalanması ve kullanılması yasaktır.

27 Ağustos 2009 Perşembe

TOP'lu 15 top gibi maşallah!

Bülly bebek kiralık anne arıyor!

Siesta*mın gözbebeğindeki turfanda çapaklarını daha henüz silmekteydim ki, halüsinatif provakasyonun (inandırıcı ve hayalci kışkırtmacılığın) düş denizlerinde yeniden kaybolmak istediğimi bana bir kez daha hatırlattılar. Hem de, o bez bebeğimde kalan son karenin durdurulamaz ivmesi ile!...
Evet, yanılmadınız. Bu kez başka bir renkte, sepia fotografta tadında, küçük ve seviyesi biraz düşük bir hikayem var sizlere.

Bülly bebek kiralık anne arıyor!
Mavililer ordusunun katamaranlarındaki otuz yaralıyı, bebek bezi endeksli ibadet odalarından denizlere döküşünü hayretle izlerken, diğer bir yandan da bana yalaka diyenlerin kodese girmesiyle irkiliverdim birden. Aman modacılar bana dil uzatmasın. Şu şom ağzımı kapayıp, som hayallerime sarılmalıyım bu durumda yeniden. Yoksa ben de içeri girip defileler yapmak zorunda kalacağım şu an ki yönetime istinaden!

O gece, (hala rüyadayız ha. Hepsi yalan elbet.) Boğazda, kralı içesi bir eğlence yerindeyiz. Sunni iktidarların üssteki kaçak katların yangın yerine döndürülüp, müptelalarını ise alev alev sokağa döktüğü zamanlardayız. Karşı masamıza ise bir şişe şarap değil ama Kıbrıs’a sömürü zincirinin otelini yapan müteahitin itleri yani ihale akbabaları tünüyor. Masamızın ortasında alevli meyve bahane, o gece Bülly’nün hikayesi oynak dilimizde kol geziyor. Hani şu kitabımın bile tanıtımında rol alan prototip lahana bebek Bülly. Bülly’e eş, bir de çarliston erkek bebek dikmek istemiştim ya? İyi de, hukukçu bebeğimin, Cengiz koyduğum adını sonradan Nergis olacağını ben nereden bilebilirdim? Bulaşıkçı değil, bulaşıcı androjen lahana bebeğime de sıra nihayet geliyor. Sıkı durun! Kötü yola düşmesi için bile kaderi, kızkardeşleri tarafından botoksdan çiziliyor. Bir travesti kulübünde simli takma kirpikleri çalınana denk elbette!

İşte o uzuvunun, seksen ihtilalini kavanozdaki belgesi sayılası aşifte bebek bakın başımıza bu ara ne işler açıyor? Yüzde sekseni delalet ve kaktırmaya oy vermiş sermayenin müşteri olduğu mekanda ayakkabılar bile dar geliveriyor birden şu iki el sıkılası ayaklarıma. Çıkartıveriyorum onları, çorapsız halleri ile nemlenmiş evlerinden.
Benim değil ama köprünün led ışıklı sakatat ayaklarının kokusu bile bastıramıyor.
Kokmakta olan olaylı ve hayali sıradan hayali hikaye ise şunları kulağa fısıldıyor:

-Ben Bülly. Evlenip doğurmak istiyorum. Cengiz olmuş Nergisim. Kendime yeni bir eş diliyorum.
-Sana yeni bir armağan alayım mı yavrucum? – İstemem anacım, istemem. Onun adı malum, havası çok ketum.
-Peki kiralık anne bulayım mı?
-İsterem anacım, isterem! Onun adı da malum, anası çok kabul...
Guya rüyamızda, masadaki dedikodulara son verip hemen işe koyuluyoruz. Muhabbet tellalına dönüştürülmüş gönlümüzden bir name daha kopartıyoruz. Ama nafile. Gelen tüm başvurularda genelde şu sorular hakim:

1- Spermler Bülly’den mi yoksa bize süpriz yumurtadaki hediye de mi?
2- Acaba; Uygulamalı mı, yoksa uygunsuz mu dölleyeceğiz?
3- Eksi 140 derecede donmuş spermlerin satış ve mal iade garantisi var mıdır?
4- TSE standartlarına uygun mudur?
5- Telif hakları saklı mıdır?
6- Mamul üretimi gerçekleşir ise SSK bize primi verebilir mi?
7- Doğum iznini kim kullanacak?
8- Eğer hilkat garibesi doğarsa hangi televizyon programlarında hayatını yaşayacak?
9- Nüfus kağıdı, İstanbul’da sergilenen danalar gibi benekli mi, yoksa İskoçlar gibi ekose etekli mi kalacak?
10- Bir de hatırlatma vardı. 30.000 yetmez. 70.000.000. biz de isteriz!

Hal bu olunca da, doğal olarak milli doğumumuz bir başka bahara kalıyor.
Hemen ardından da içgüveysiye düşeş atılmışcasına peşkeş çekilmiş Tarlabaşı’ndaki izbelikleri mühürlüyüveriyoruz. Jiletli ve zincirli etekliler ordusunu da trafiğe sorumsuzca engellemekten vatandaşlık numaralarına 180 YTL ceza kesiyoruz.
-Oğlum sana homofobi alayım mı?
-İsterim babacığım isterim!

Oysa üvey annesi bir eşcinsel ve kendisi Büşra Spor’lu taraftarlar göz ardı ediliyor.
Aseksüel, biseksüel, heteroseksüel, homoseksüel, metroseksüel, überseksüel derken kafaları iyice karıştırması için seksin ve alfabenin 29 halde paketlenmesini izlettiriliyoruz.
Belki de sırf bu yüzden Kargam Baygın evlenecek kız arıyor.

Belki inanmayacaksınız ama hala izinde değil, yaz izininde boşa vakit geçiriyoruz.
Kaldırılası izinler bir yana, peki şimdi yumuşak G’yi ne yapacağız?
Bizim yarınlara dönük aydın bakışlarımızı öküzün trene bakışı sananlara, mecburen biz de yeni trenyolları diliyoruz. Hem de paslanmaz raylarıyla birlikte!
Sadece spagetti western tren istasyonları değil yani!
Oral laflar, sanal armağanlar ile mi eğitileceğiz ayol?
Vilayetin ağır cezada yargı denediği mi olacak çözüm yani tüm bu kaotik duruma?.
Kestirene herşey mubah da, neden tüm cezalar Allahın yarattığına sahip çıkıp, onu koruyana? Yoksa MERNİS’de (merkezi nüfus idare sistemi) başka kimlik kodları ile mi şifreleyeceğiz vücudunu kullanma hakkını mecburen saklı tutan vatandaşları?

Boşverin kızlar; Hadi siz yemin törenlerine!
Unutmayın sakın. Yangına körükle gidilmez. Sulama hortumuyla gidilir.
Bu arada, her gün dışkılama için kullandığınız organlarınıza dikkat edin.
Kazıkları çıkartıp yerine tıpa koymasınlar o kestirenler birden sakın.
Sakınan göze çöp batmasın diye pembeliler ve mavililer sen zot, ben zot; ata kim versin ot? diye çekişirken, bakın neredeyse kahveringi gelecek vallahi içimden ortalık olac bom bot !

Terzi Yamağı

21.08.2007

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder